Yukata Selfie Contest

Voor het Japan Festival 2024 houden we een selfiewedstrijd. Geniet van het festival in yukata (zomerkimono) en maak een leuke foto van jezelf!

Details voor aanmelding

Start: zondag 30 juni 2024 12:00

Deadline: zondag 30 juni 2024 18:00

Aanmelding en voorwaarden: Neem een selfie in yukata bij het festival en post deze op Instagram met de hashtag #yukataselfiecontest vóór de deadline. De selfiefoto met de meeste ‘likes’ wint de wedstrijd. Het Japan Festival maakt de winnende foto bekend op de website en social media pagina’s.

Let op:

Het Japan Festival bepaalt de winnende selfie uit de foto’s die zijn geüpload met de hashtag, op basis van het aantal likes. Deelnemers moeten er op het moment van inzending mee akkoord gaan dat hun selfie:

– om niet gebruikt zal worden op de website en sociale media-accounts van het Japan Festival;
– zonder nadere kennisgeving naar een gewenst formaat aangepast kan worden door deze digitaal te verkleinen of bij te snijden;
– het eigendom blijft van de winnende deelnemer;
– niet in aanmerking komen voor de prijs als de foto’s niet voldoen aan de beschreven voorwaarden

De winnaar wordt na de deadline op onze sociale media aangekondigd. Let op: alleen de winnaar wordt op de hoogte gesteld van de uitslag en er wordt verder niet gecommuniceerd over de details van de uitslag. De winnaar ontvangt een Instagram bericht van het Japan Festival.

Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor inzendingen die inbreuk maken op de auteursrechten van derden. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van inbreuk op de auteursrechten van derden. Elke betrokken deelnemer vrijwaart stichting Japan Festival voor elke (schade)claim die door derden worden ingesteld tegen stichting Japan Festival met betrekking tot de ingezonden afbeelding.