Background Left
Background Right

Japan Festival

Zondag 8 oktober

Op 8 oktober 2017,wordt het Stadsplein in Amstelveen omgetoverd in een traditioneel Japans Festival, waar jong en oud (gratis) kunnen genieten van een feestelijk programma. Kom en leer over de typische culturele en culinaire gebruiken in Japan.

Op dit festival kunt u genieten van een prachtige programma, met Taiko drums en een verscheidenheid van de Japanse culturele voorstellingen.

Heb je altijd meer wilt weten over de Japanse kalligrafie, Martial Arts? En wil je de kunst leren van de Origami (Japanse vouwkunst)? Kom dan naar een van de workshops tijdens het Japan Festival.

Een bezoek aan dit evenement zal ook een bijzondere culinaire ervaring zijn! De meest aanbevolen Japanse restaurants van Amsterdam, Amstelveen en uit de regio presenteren hun heerlijke traditionele gerechten uit Japan. Zelfs alleen maar het eten is al reden genoeg om het evenement te bezoeken.

Het evenement zal plaatsvinden in een grote tent op het Stadsplein. Zelfs als het weer niet goed is dan het mogelijk om te komen en dit prachtige en bijzondere festival te ervaren.

We hopen u allemaal te zien op 8 oktober 2017 op het Stadsplein in Amstelveen!