Tekenwedstrijd
Smile Together

Voor het Japan Festival 2023 hebben we een tekenwedstrijd georganiseerd voor de tweede keer, deze keer met het thema “Smile together”. Het werk van de winnaar wordt nu gebruikt als de keyvisual voor de editie van 2023.

Bekendmaking van de winnaar 

De winnaar van onze tekenwedstrijd is Mavelyn De Jesus. Gefeliciteerd!

Deze tekening is een uitdrukking van haar wens om “samen de wereld gelukkiger te maken”. Het werk van Mavelyn wordt nu de key visual van het festival van dit jaar!

Woord van de voorzitter

Heel hartelijk dank voor alle aanmeldingen voor de Japan Festival 2023 Illustratiewedstrijd.

De ingezonden illustraties waren allen werken die ons omarmen met oprechte warmte, een die onze wangen vanzelf doet ontspannen tot een glimlach. Het is zeker lastig geweest voor de juryleden om één werk te kiezen.

Dit jaar zouden wij graag de hoofdprijs willen uitreiken aan het werk van Mavelyn De Jesus, van welke de rechtstreekse blikken in de ogen van de kinderen, die elkaars handen vasthouden, een krachtige indruk op ons heeft achtergelaten. Onze felicitaties van harte!

Nogmaals onze hartelijke dank aan iedereen van wie wij de gemeende en warmhartige werken hebben mogen ontvangen. Wij kijken er erg naar uit om u allen te mogen zien op het Japan Festival.

Akihiko Sekiguchi
Voorzitter van de Stichting Japan Festival

Het Japan Festival tekenwedstrijd 2022

De winnaar van de juryprijs 2022: Seb Cornelje